voor wie

Voor iedereen die het mens zijn, leven in een lichaam op de aarde, als groei en in ontwikkeling ervaart. Daarin van alles beleeft, zowel de fijne als pijnlijke momenten en daar spiritueel gezien meer van wil weten. Een reading maakt je wakker in je eigen bewustzijn, wat voorbij analyses en concepten gaat, die jezelf of anderen ooit over jou hebben bedacht.

Voor diegene die nieuwsgierig is naar zichzelf, het eigen energie landschap, wie ben je van daaruit gezien, wat voor kleuren zijn er in je aura, chakra’s wat vertelt het aan je? Hoe kan je daar bewust mee omgaan in je leven, hoe kan je luisteren, afstemmen op je eigen intuïtie en al het leven om je heen?

Kom het ervaren, je krijgt dan een algemene reading. Dat geeft je heldere informatie en energie waar je verder mee kunt. We ronden af met een healing.   Lees ook reading-healing

levensthema

Je hebt een vraag of thema waar je meer inzicht in wilt krijgen. Meer bewust zijn hierover inspireert, maakt jouw avontuur op aarde toegankelijker. Eventuele problemen kunnen er in de reading – healing anders uit gaan zien of worden beleefd. Meer horend bij je groei en ontwikkeling van dat moment. Wat is in het licht daarvan je beweging en verandering? Zo kan er meer ruimte en plezier ontstaan om hier mee verder te gaan.

Dat zal de ene keer beter gaan dan de andere, maar wat is beter…daar kan je vraag ook over gaan. Hoe perfect en maakbaar moet het leven zijn?
Al het leven baseert zich op en in relatie met alles wat leeft. Het kan dus overal over gaan  zoals: de relatie met jezelf, het eigen lichaam, vrouw, man zijn, ouder- kind, familie, werk, gezondheid, gezin, seksualiteit, geboorte, dood, je eigen geschiedenis door de tijd heen, cultuur, wonen, natuur, aarde en hemel.

energie oefeningen

Zo mogelijk en gewenst kan ik je simpele energie oefeningen aanreiken, je ontmoet jezelf op een verrassende nieuwe manier. In samenspel met de levendige aarde en kosmos krijg je energie tools die fijn zijn om dagelijks te gebruiken voor je welzijn.