gina

Mijn naam is Gina de Goede, ik ben geboren, opgegroeid in Drenthe en woon nu met mijn partner in Houten. Soms kijk ik terug in de tijd om van alles te herschikken, er is nu tijd en ruimte voor.

Gina de Goede

Steeds meer word ik mij bewust van de wijsheid die in alle levenservaring te vinden is. Vooral als de energie vrij en neutraal kan stromen is dit toegankelijker. Verschillende energie tools kunnen mij daarbij helpen, waarbij het luisteren, waarnemen, het volgen van de eigen energiestroom  en informatie leidend is. Soms is dat heel helder en dichtbij op andere momenten weer niet of minder. Toch is het voedend en kan het mij vertrouwen geven in het leven van alledag, wetend dat die bron er is.

 

Ook in een gesprek, een reading – healing komt dit naar voren en nodigt hiertoe uit. Waarbij jouw vragen, wensen, gebeurtenissen belangrijk  zijn en er toe doen. Dan volg ik jouw energiestroom en informatie. Met plezier is dit wat ik je kan bieden, een op jou afgestemde ontmoeting.

groei en ontwikkeling

In de geestelijke gezondheidszorg begon ik met leren en werken, later als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Na verloop van tijd ben ik een switch gaan maken naar de Academie voor Natuurgeneeswijzen in Meppel. Het was een verademing om het leven vanuit ruimere, natuurlijke verbindingen te bezien.

De opleidingen in het energiewerk volgde ik bij het vroegere CIO, nu CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie), De vrouwen, geboortestudies, de energie reizen waren ook heel interessant en leerzaam. Met plezier heb ik daar 18 jaar lesgegeven en gaf ik mede leiding aan geboortestudies en de intuïtieve geboortebegeleiding. Met dank voor de geboden mogelijkheden!

De laatste jaren volg ik het Hands on Healing en het TM (trans medium) programma bij Flux Trainingen. Ik verwonder mij en beleef regelmatig dat er inderdaad veel meer is tussen hemel en aarde, wat ik als kind wist maar niet kon duiden en op waarde schatten.

Met mijn kleindochter geniet ik van onze levensdans, puur en genoeglijk.