gina

Mijn naam is Gina de Goede, ik ben geboren en opgegroeid in Drenthe. Nu woon ik al geruime tijd met mijn partner in Houten. Soms kijk ik in de tijd om van alles te herschikken, er is nu meer tijd en ruimte voor.

Gina de Goede

Het verrast mij vaak hoeveel wijsheid er in alle levenservaring te vinden is. Vooral als de energie vrij en neutraal kan stromen is dit toegankelijker.

Verschillende energie tools kunnen mij daarbij helpen, waarbij het luisteren, waarnemen, het volgen van de verschillende energiestromen, informatie leidend is. Soms is dat heel helder en dichtbij op andere momenten weer anders. Vaak is het voedend en kan het mij vertrouwen geven in het leven van alledag, wetend dat deze bronnen er zijn.

Ook in gesprek, een reading – healing komt dit naar voren en nodigt hiertoe uit. Waarbij jouw vragen, wensen, gebeurtenissen van belang zijn en er toe doen. Dan volg ik ook jouw energiestromen en informatie. Met plezier is dit wat ik je kan bieden, een op jou afgestemde ontmoeting.

 

groei en ontwikkeling

In de geestelijke gezondheidszorg begon ik met leren en werken, later als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Na verloop van tijd ben ik een switch gaan maken naar de Academie voor Natuurgeneeswijzen in Meppel. Het was een verademing om het mens zijn wat meer vanuit ruimere en natuurlijke verbindingen te kunnen onderzoeken en beleven.

De opleidingen in het energiewerk volgde ik bij het vroegere CIO, nu CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie), De vrouwen, geboortestudies, de energie reizen waren ook heel interessant en leerzaam. Met plezier heb ik daar 18 jaar lesgegeven en gaf ik mede leiding aan geboortestudies en de intuïtieve geboortebegeleiding. Met dank voor de geboden mogelijkheden die belangrijk zijn geweest voor mijn groei en ontwikkeling!

De laatste jaren volg ik de Hands on Healing en de TM (trans medium) training bij Flux Trainingen, ook deed ik daar het èèn op èèn programma. Samen blijven onderzoeken, uitwisselen en leren is wat mij inspireert.

Met onze kleindochter geniet ik van onze levensdans, puur en genoeglijk.